80KG Factory rega Furnitur ngusapake lawang menek ndhuwur roller

Short Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers Place of Origin: Shanghai, China (Mainland) Brand Name: Kure Model Number: M981D Product Name: 80KG Factory price furniture sliding hanger door top roller Application: Wooden Sliding Door Material: Zinc alloy + Stainless steel bearing+Nylon roller Bearing Material: Stainless steel load bearing: 50-80KG Feature1: Double soft closing hanger roller Feature2: Clip on, convenient to mounting Min door width: 900mm Feature3: Quiet and smoothly Product S...


  • Potongan: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order Quantity: 100 Set/Sets
  • Sumber Kabisan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Details cepet

    • Koleksi: Door & Window Rollers
    • Panggonan Asal: Shanghai, China (Mainland)
    • Brand Name: Kure
    • Panggil Model: M981D
    • Product Name: 80KG Factory rega Furnitur ngusapake lawang menek ndhuwur roller
    • Aplikasi: Kayu Sliding Door
    • Material: Seng alloy + Stainless steel prewangan + Nylon roller
    • Prewangan Material: Stainless
    • etnis: 50-80KG
    • Feature1: Double nutup alus menek roller
    • Feature2: Clip ing, trep kanggo sing soyo tambah
    • Min lawang amba: 900mm
    • Feature3: Sepi lan lancar
    • Size Product: 23 (roller diameteripun) * 440 (Length) * 26 (jembaré)

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 1pc / PP;
    1set / kothak utama putih;
    20boxes / karton
    80KG Factory rega Furnitur ngusapake lawang menek ndhuwur roller
    Delivery Detail: Mlebukake ing 15 dina sawise pembayaran

    Description Product

    80KG Factory rega Furnitur ngusapake lawang menek ndhuwur roller

    Jeneng Product 80KG Factory rega Furnitur ngusapake lawang menek ndhuwur roller
    Material Prewangan materi stainless steel; roller materi Nylon
    warna Black roller & Seng alloy Rampung
    etnis 50-80KG
    paket 1 PC / PP; 1set / kothak utama putih; 20boxes / karton
    Content 1 set kalebu: 2 PC ngusapake rollers + 1 Stopper + 2 Button + 1 karusakan + 14pcs meneng soyo tambah
    layanan tambahan OEM & ODM
     ukuran Product ¢ 23 (roller diameteripun) * 440 (dawa) * 26 (jembaré)
    test 4,5000time ON-mati test

    Products Tampilake

    Aluminium Rail (riwayat) kasedhiya

    Kanggo nutup alus ngusapake lawang roller M981A, kita uga kurban alur kawin aluminium; ukuran minangka pic nuduhake

    Umumé alur sadean dening 3 meter

    Packing & Shipping Company kita

    pabrik

    Pabrik kita

    Workshop

    Workshop kita

    Warehouse

    Warehouse kita

    Team

    Team kita

    Packing & Delivery

    Packing Details: 1pc / pp; 1set / kothak utama putih; 25boxes / karton

    Details Delivery: 3-30 dina sawise urutan nutup alus hardware ngusapake ngusapake lawang roller

    1. SHOW ON Undhang 2. SHOW ON Undhang 3. SHOW ON Undhang Shanghai Temax Photo Customer

    sarujuk Komentar

    PM21: 00, ngomong kita kantor

     

    sarujuk Komentar

    2015 Canton Fair

     

    FAQ

    Q: Apa dagang perusahaan utawa Produsèn?

    A: Kita Pabrik, Pabrik profesional saka ngusapake hardwares lawang

    Q: Suwene wektu pangiriman Panjenengan?

    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ingkang kalebet ing Simpenan. utawa iku 15-20 dina yen barang sing ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    Q: Apa sing nyedhiyani conto? iku free utawa ekstra?

    A: Ya, kita bisa kurban sampel free kanggo sawetara rollers lawang ngusapake lan kanggo sawetara, bakal ngisi ragad ekstra; gumantung ing produk

    Q: Apa istilah pembayaran?

    A: Pembayaran <= 1000USD, 100% ing advance. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.
    Yen sampeyan duwe liyane Pitakonan, pls aran gratis kanggo hubungi kita minangka ngisor:

  • Previous:
  • Next:
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Truck

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Flag