Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller

Short Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers, closet sliding roller Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Temax Model Number: DW015 Item Name: High quality wooden sliding door top roller Material: Steel and plastic Finish: Zinc Application: Wardrobe/door Place of origin: Guangzhou Brand: Kure Model: DW015 MOQ: 3000PCS packing: 200 pcs/carton Packaging & Delivery Packaging Details: each in a polybag, 200pcs/carton Adjustable Visible Sliding door Track Roller Wardro...


  • Potongan: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order Quantity: 100 Set/Sets
  • Sumber Kabisan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Details cepet

    • Koleksi: Door & Window Rollers, kakus ngusapake roller
    • Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)
    • Brand Name: Temax
    • Panggil Model: DW015
    • Item Name: High quality kayu lawang ngusapake ndhuwur roller
    • Material: Steel lan plastik
    • Rampung: Seng
    • Aplikasi: Wardrobe / lawang
    • Papan asal: Guangzhou
    • Brand: Kure
    • Model: DW015
    • MOQ: 3000PCS
    • packing: 200 pcs / karton

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: saben ing polybag, 200pcs / karton
    Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller
    Delivery Detail: 25-45 dina sawise pembayaran

     

    sliding roller

    F611D F654S F658BS aplikasi
    DW1001 DW015D DW018A aplikasi
    TM006 TM008 TM012A aplikasi
    M906 M929 M980A aplikasi
    MD909 MD910 MD910 aplikasi

    Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller

    Description Product

    Koleksi: Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller
    Item No .: DW015
    Material: baja + Engineering
    warna: seng
    Koleksi Closet ngusapake roller
    jeneng produk High quality kayu lawang ngusapake ndhuwur roller
    Component ndhuwur ngusapake roller + ngisor ngusapake roller + aksesoris
    aplikasi lawang / kekandelan kaca
    Umum sawetara Panggunan: Panggunan ing pawon / kabinèt / lemari klambi

    Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller (1) Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller (2) Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller (3) Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller (4) Luwes Katon Sliding lawang Track Roller Wardrobe Door Roller (5)

    Packaging & Shipping

     

    Catagories

       01.Hinge
    02.Drawer Muter
    fittings lawang 03.Reverse
    04.Open lan hardware cedhak
    05.Furniture & Kabinet nangani
    06.Shelf ngawat-ngawati
    wentis 07.Furniture lan gembong
    fittings 08.Kitchen
    fittings 09.Connecting
    fittings lawang 10.Room
    fittings 11.Office
    12.Bedroom fittings  mfortable kitchen folding table drawre runner Comfortable kitchen folding table drawre runner Comfortable kitchen folding table drawre runner

    Informasi Company

     

    Layanan kita

    Certification: SGS, ISO 9001: 2000
    packing: One Piece karo ngawut-awut saben polybag cetha.
    tanggal Delivery: Biasane ing siji sasi.
    MOQ: 2,000pcs
    Sumber Kabisan: 500,000pcs / sasi
    Term Pembayaran: T / T, L / C utawa liyane kanggo rembagan.
    Samples Offer: TEMAX bakal kurban conto free ing jumlahe cukup kanggo mriksa kualitas customer.
    Samples noto: Conto bakal disiapake kanggo ngirim ing bab 3 apa dina.
    (Lan DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3-5days; EMS 7 dina kanggo nggayuh tujuan)

     

    Hubungi layanan departemen Sawise-sales kita ing wektu ing 30days sawise sampeyan nampa kargo ing.
    Tel: 0086-21-33581821 Time: 9:00 am- 6:00 pm (wektu Beijing)
    proses Mangga nyedhiyani salinan Contract Sales lan njlèntrèhaké masalah muncul.
    Masalah confrimation:
    masalah sing tipis: Mangga ngirim bukti kanggo Sawise-Sales kita Department, kita bakal reply ing rong dina.
    masalah serius:
                              a Kita bakal warta Quality kita lan Masalah Penilai kanggo nggawe konfirmasi.
                              b Duwe rembagan perjanjian rugi lan tandha
                              c Sawise-Sales kita Department bakal nindakake pakaryan minangka perjanjian

    customer Cooperation

        

  • Previous:
  • Next:
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Star

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Key