• Rreth nesh

PËR NE

Fabrikat tona janë të vendosura në provincën Zhejiang Guangdong dhe, na ofron sistemin e kontrollit të cilësisë të vetë-përmbante dhe strategji të lartë kërkimore produkt të ri, të sjellë gjallëri për të gjithë ndërmarrjes. Shanghai Kure Hardware aktualisht ka rrjetin e marketingut përfshin shpërndarje në më shumë se 35 vende. Dhe ne gëzojnë një reputacion të lartë në Amerikë, Evropë dhe vendet e Azisë. cilësia e besueshme, shërbim fleksibël ......

MËSO MË SHUMË

Produkte Featured