• Tentang Kami

TENTANG KAMI

Kilang kitu urang téh ayana di propinsi Guangdong jeung Zhejiang, nawarkeun kami sistem kadali kualitas timer ngandung sarta luhur strategi panalungtikan produk anyar, mawa vitalitas keur sakabeh perusahaan. Shanghai Kure Hardware ayeuna boga jaringan pamasaran ngalibetkeun distribution dina leuwih ti 35 nagara. Sarta kami ngarasakeun reputasi tinggi di Amérika, Eropa, jeung nagara Asia. kualitas dipercaya, layanan fléksibel ......

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra