80KG Kilang kitu harga jati ngageser panto gantungan luhur roller

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers Place of Origin: Shanghai, China (Mainland) Brand Name: Kure Model Number: M981D Product Name: 80KG Factory price furniture sliding hanger door top roller Application: Wooden Sliding Door Material: Zinc alloy + Stainless steel bearing+Nylon roller Bearing Material: Stainless steel load bearing: 50-80KG Feature1: Double soft closing hanger roller Feature2: Clip on, convenient to mounting Min door width: 900mm Feature3: Quiet and smoothly Product S...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers
    • Tempat Asal: Shanghai, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Kure
    • Jumlah modél: M981D
    • Ngaran produk: 80KG Kilang kitu harga jati ngageser panto gantungan luhur roller
    • Aplikasi: kayu ngageser Door
    • Bahan: Séng alloy + steel baja bearing + nilon roller
    • Bearing Bahan: stainless steel
    • beban bearing: 50-80KG
    • Feature1: Double nutup lemes gantungan roller
    • Feature2: klip on, merenah pikeun ningkatna
    • Mnt panto lebar: 900mm
    • Feature3: Tenang tur mulus
    • Ukuran produk: 23 (roller diaméter) * 440 (Panjang) * 26 (rubak)

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 1pc / PP;
    1set / kotak jero bodas;
    20boxes / karton
    80KG Kilang kitu harga jati ngageser panto gantungan luhur roller
    Pangiriman jéntré: Shipped dina 15 poé sanggeus mayar

    Panjelasan Produk

    80KG Kilang kitu harga jati ngageser panto gantungan luhur roller

    Ngaran Produk 80KG Kilang kitu harga jati ngageser panto gantungan luhur roller
    material Bearing mangrupakeun bahan stainless steel; roller mangrupakeun bahan nilon
    warna Hideung roller & Séng alloy finish
    beban bearing 50-80KG
    paket 1 PC / PP; 1set / kotak jero bodas; 20boxes / karton
    eusi 1 set ngawengku: 2 PCS ngageser rollers + 1 cocok + 2 Button + 1 rengkuh + 14pcs screw ningkatna
    jasa tambahan OEM & ODM
     ukuran produk ¢ 23 (roller diaméter) * 440 (panjangna) * 26 (rubak)
    nguji 4,5000time ON-off test

    produk Témbongkeun

    Aluminium Rail (Profil) sadia

    Pikeun nutup lemes ngageser panto roller M981A, urang ogé nawarkeun rail jalangan aluminium; Ukuran sakumaha pic nempokeun

    Umumna rel sells ku 3 méter

    Paking & pengiriman barang Company kami

    pabrik

    Kilang kitu urang

    bengkel

    Wagub kami

    gudang

    Gudang kami

    regu

    Tim kami

    Packing & Taliwang

    Paking Rincian: 1pc / pp; 1set / kotak jero bodas; 25boxes / karton

    Rincian pangiriman: 3-30 poé sanggeus urutan of nutup lemes hardware ngageser ngageser panto roller

    1. Témbongkeun ON adil 2. Témbongkeun ON adil 3. Témbongkeun ON adil Shanghai Temax Poto Palanggan

    nguntungkeun Comment

    PM21: 00, ngawangkong di kantor kami

     

    nguntungkeun Comment

    2015 Canton Fair

     

    FAQ

    Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

    A: Urang aya pabrik, pabrik profésional ti ngageser hardwares panto

    Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

    A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock. atawa éta 15-20 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas.

    Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?

    A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel bebas pikeun sababaraha rollers panto ngageser jeung sababaraha, bakal ngecas fee tambahan; gumantung kana produk

    Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

    A: pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.
    Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kami sakumaha dihandap:

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra