Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers, closet sliding roller Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Temax Model Number: DW015 Item Name: High quality wooden sliding door top roller Material: Steel and plastic Finish: Zinc Application: Wardrobe/door Place of origin: Guangzhou Brand: Kure Model: DW015 MOQ: 3000PCS packing: 200 pcs/carton Packaging & Delivery Packaging Details: each in a polybag, 200pcs/carton Adjustable Visible Sliding door Track Roller Wardro...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers, pacilingan ngageser roller
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Temax
    • Jumlah modél: DW015
    • Item Nami: kualitas High kai panto ngageser luhur roller
    • Bahan: Steel sareng plastik
    • Finish: Séng
    • Aplikasi: papakéan / panto
    • Tempat asal: Guangzhou
    • Brand: Kure
    • Model: DW015
    • MOQ: 3000PCS
    • packing: 200 PCS / karton

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: unggal dina polybag, 200pcs / karton
    adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller
    Pangiriman jéntré: 25-45 poé sanggeus mayar

     

    ngageser roller

    F611D F654S F658BS aplikasi
    DW1001 DW015D DW018A aplikasi
    TM006 TM008 TM012A aplikasi
    M906 M929 M980A aplikasi
    MD909 MD910 MD910 aplikasi

    Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller

    Panjelasan Produk

    Jenis: Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller
    Item No .: DW015
    Bahan: baja + Plastik
    warna: seng
    ngetik Pacilingan ngageser roller
    Ngaran Produk kualitas High kai panto ngageser luhur roller
    komponen luhur ngageser roller + handap ngageser roller + aksésori
    aplikasi Panto / ketebalan kaca
    Umum rentang pamakéan: pamakéan di dapur / kabinét / papakéan

    Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller (1) Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller (2) Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller (3) Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller (4) Adjustable Katempo ngageser panto Lagu Roller papakéan Door Roller (5)

    Bungkusan & pengiriman barang

     

    Catagories

       01.Hinge
    02.Drawer slide
    fittings panto 03.Reverse
    04.Open jeung hardware nutup
    05.Furniture & Kabinet cecekelan
    06.Shelf clamp
    leg 07.Furniture na roda
    fittings 08.Kitchen
    fittings 09.Connecting
    fittings panto 10.Room
    fittings 11.Office
    12.Bedroom fittings  mfortable kitchen folding table drawre runner Comfortable kitchen folding table drawre runner Comfortable kitchen folding table drawre runner

    Émbaran parusahaan

     

    Layanan kami

    sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2000
    packing: Hiji sapotong jeung screws per polybag jelas.
    Tanggal pangiriman: Biasana dina hiji bulan.
    MOQ: 2,000pcs
    Suplai Kamampuhan: 500,000pcs / bulan
    Istilah pembayaran: T / T, L / C atawa batur keur badami.
    Sampel Tawarkeun: TEMAX bakal nawiskeun sampel bebas dina kuantitas nu lumrah pikeun mariksa kualitas customer.
    Sampel susunan: Sampel bakal disiapkeun pikeun ngirim dina ngeunaan 3 dinten berpungsi.
    (Jeung DHL 3-5days; UPS 3-5days; Fedex / TNT 3-5days; suweng 7 poé nepi ka ngahontal tujuan)

     

    Mangga wartosan departemén jasa Saatos-jualan kami dina jangka waktu nu dina 30days sanggeus anjeun nampi kargo nu.
    Tel: 0086-21-33581821 Time: 9:00 am- 6:00 pm (waktos Beijing)
    proses Mangga nyadiakeun salinan Kontrak Penjualan sarta nerangkeun masalah mucunghul.
    Masalah confrimation:
    masalah slight: Mangga ngirim buktina mun Saatos-Penjualan kami Department, urang baris bales dina dua poé.
    masalah serius:
                              a Urang bakal dispatch Quality urang jeung Masalah Appraisers sangkan konfirmasi a.
                              b Boga badami ti pasatujuan santunan jeung tanda
                              c Saatos-Penjualan kami Department bakal ngalakukeun tugas salaku pasatujuan

    customer kerjasama

        

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk