Aluminium Angle Profil Cina keur Kabinet Dapur

Pondok Description:

Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Grade: 6000 Series Temper: T3-T8 Application: Door & Window Shape: Square Alloy Or Not: Is Alloy Model Number: MD914 Brand Name: Kure Color: Silver Surface treatment: Silver Anodized Material: Anodized Aluminum Extrusion Length: Custom Length Machining: Bending Type: OEM Aluminum Extrusions Profiles Product: Sliding Door Frame Certification: ISO9001 Surface: White Anodized Processing: Extrution Packaging & Delivery Packag...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Kelas: 6000 Series
    • Watek: T3-T8
    • Aplikasi: Door & Jandela
    • Wangun: alun-alun
    • Galunggung Atawa Henteu: Dupi Galunggung
    • Jumlah modél: MD914
    • Brand Nami: Kure
    • warna: perak
    • Perlakuan beungeut: pérak Anodized
    • Bahan: Anodized Aluminium Tonjolan
    • Panjangna: panjang Adat
    • Machining: Ngalipet
    • Jenis: OEM Aluminium Extrusions Propil
    • Produk: ngageser Door kotakna
    • Sertifikasi: ISO9001
    • Beungeut: bodas Anodized
    • Processing: Extrution

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Aluminium Angle Profil Cina keur Kabinet Dapur

    Aluminium Angle Profil Cina keur Kabinet Dapur

    Produk patali

    M981D TM012 TM327 aplikasi
    M939 M921 M906 aplikasi
    DW018A DW1001 DW03D aplikasi
    F611D F654S F658BS aplikasi
    MD909 MD910 MD914 aplikasi
    item Ngaran aluminium bingkai dapur kabinét / alumunium propil pigura panto lomari / aluminium pikeun pawon pacilingan
    bahan kelas Galunggung 6000 Series
    watek T5-T6
    teknologi aluminium Tonjolan
    perlakuan permukaan Ngagiling finish, anodizing, bubuk coated, sandblasting, éléktroforésis jsb
    warna Silvery bodas, hideung, emas, sampanye, parunggu poék atawa nurutkeun sarat Anjeun
    ketebalan Anodizing normal  8-12 mikro
    ketebalan Power palapis normal 60-100 mikro
    wujud Kuadrat, buleud, Datar, atawa nurutkeun gambar konsumén '
    panjang Panjang Standar tina ekspor anu 5.8m,   Anodizing 6,5 méter dina paling, Mill rengse 1 3 méter di paling 
    jero processing motong, pangeboran, punching, bending jsb
    2D & 3D Desain 1: 4 désainer dina rarancang jeung ngembangkeun departemén

    2: Otomatis CAD, 3D, AI, SLD, PRT. IGS, PDF, JPEG jsb

    Rékayasa & Tooling 1: 8 Insinyur di kapang Toko.

    2: Paké tonnage tinggi extruder, Kawat nyah, CNC, mesin pangeboran jsb

    Control kualitas 1.ISO disatujuan.

    2.Inspection di Loka.

    3.Inspection Sateuacan pengiriman barang.

    4.Testing Mesin.

    rinci packing 1.EP Paper jero pikeun tiap profil misah lajeng karajinan kertas luar 2.EP Paper jero pikeun tiap profil misah lajeng karton kertas lajeng Usuk

    pilem 3. ngaleutikan

    karton 4.wooden

    pangiriman 15-25days sanggeus narima handap pamayaran

    Bungkusan & pengiriman barang

     

    Catagories

       01.Hinge
    02.Drawer slide
    fittings panto 03.Reverse
    04.Open jeung hardware nutup
    05.Furniture & Kabinet cecekelan
    06.Shelf clamp
    leg 07.Furniture na roda
    fittings 08.Kitchen
    fittings 09.Connecting
    fittings panto 10.Room
    fittings 11.Office
    12.Bedroom fittings

    Émbaran parusahaan

     

    FAQ

     

    jaminan dagang

    jasa perdagangan jaminan ti Alibaba.com

    Teundeun urutan online tur mayar kana rekening bank ditunjuk pikeun meunang panangtayungan pinuh. 100% panyalindungan kuantitas produk 100% dina waktos panyalindungan kiriman 100% panyalindungan mayar keur jumlah anjeun katutupan

    Beuli ku kapercayaan Online

    klik link pikeun léngkah lengkep:  Kumaha mun Teundeun Orde via Trade jaminan Service ?


  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key