Jati kabinét ngageser panto roller

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: KURE Model Number: JS30Y Product name: Furniture cabinet sliding door roller Material: Steel+Nylon Finsh: Black Load bearing: 40KG Size: up roller: (D4*8)*84*53.5mm bottom roller: D33*84*45.5mm 1 set include: 1 Up + 1 Down Rollers + 1 locating part, can OEM and ODM MOQ: 2000Sets packing: 1set/PP bag, 50 sets/box, 200 sets/CTN Cycles: 50000 times SGS Salt spray test: 24 hours Packaging &amp...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: KURE
    • Jumlah modél: JS30Y
    • Ngaran produk: Urug kabinét ngageser panto roller
    • Bahan: Baja + nilon
    • Finsh: Hideung
    • Beban bearing: 40KG
    • ukuran: up roller: (D4 * 8) * 84 * 53.5mm roller handap: D33 * 84 * 45.5mm
    • 1 set ngawengku: 1 Up + 1 Turun bagian Rollers + 1 locating, tiasa OEM na ODM
    • MOQ: 2000Sets
    • packing: 1set / PP kantong, 50 susunan / kotak, 200 susunan / CTN
    • Siklus: 50000 kali
    • Test semprot SGS Salt: 24 jam

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Urug kabinét ngageser panto roller
    1set / PP kantong, 50 susunan / kotak, 200 susunan / CTN
    Pangiriman jéntré: Shipped dina 35 poé sanggeus mayar

     

    material Baja + nilon
    warna Hideung
    beban bearing 40KG
    ukuran up roller: (¢ 4 * 8) * 84 * 53.5mm
    roller handap: ¢ 33 * 84 * 45.5mm
    1 set ngawengku 1 Up +1 Turun bagian Rollers + 1 locating, tiasa OEM na ODM
    MOQ 2000Sets
    pak-pakan 1set / PP kantong, 50 susunan / kotak, 200 susunan / CTN
    siklus 50000 kali
    test semprot SGS Salt 24 jam
    aplikasi dapur / kabinét / papakéan Door

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart