Kure panto kabayang nilon ngageser panto roller

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: KURE Model Number: TM411 Item Name: Kure door wheel nylon sliding door roller Material: Steel/Nylon Finish: Nickel 1 set include: 2 Rollers + 2 locating part + 1 limit part+accessories Packing: 1 set/box, 40 sets/CTN Cycle: 50000 times SGS Salt spray test: 24 hours Packaging & Delivery Packaging Details: Kure door wheel nylon sliding door roller 1 set/box, 40 sets/CTN Delivery Det...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: KURE
    • Jumlah modél: TM411
    • Item Nami: Kure panto kabayang nilon ngageser panto roller
    • Bahan: Steel / nilon
    • Finish: nikel
    • 1 set ngawengku: 2 Rollers + 2 locating bagian + 1 wates bagian + asesoris
    • packing: 1 set / kotak, 40 susunan / CTN
    • Siklus: 50000 kali
    • Test semprot SGS Salt: 24 jam

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Kure door wheel nylon sliding panto roller
    1 set / kotak, 40 susunan / CTN
    Pangiriman jéntré: Shipped dina 25 poé sanggeus mayar
    material Baja + nilon
    warna nikel
    beban bearing 40KG
    ukuran ¢ 35 * 90 * 25MM
    1 set ngawengku 2 Rollers + 2 locating bagian + 1 wates bagian + asesoris
    MOQ 2000Sets
    pak-pakan 1set / kotak, 40 susunan / CTN
    siklus 50000 kali
    test semprot SGS Salt 24 jam
    aplikasi dapur / kabinét / papakéan Door

     

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key