Kure ngageser Door Roller katrol Pikeun Geser Door

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers, closet sliding roller Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Temax Model Number: F611S Item Name: Kure Sliding Door Roller Pulley For Slide Door Material: Steel and plastic Finish: Zinc Application: Wardrobe/door Place of origin: Guangzhou Brand: Kure Model: F611S MOQ: 5000PCs packing: 200 pcs/carton Packaging & Delivery Packaging Details: each in a polybag, 80pcs/carton Kure Sliding Door Roller Pulley For Slide Door ...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers, pacilingan ngageser roller
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Temax
    • Jumlah modél: F611S
    • Item Nami: Kure ngageser Door Roller katrol Pikeun Geser Door
    • Bahan: Steel sareng plastik
    • Finish: Séng
    • Aplikasi: papakéan / panto
    • Tempat asal: Guangzhou
    • Brand: Kure
    • Model: F611S
    • MOQ: 5000PCs
    • packing: 200 PCS / karton

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: unggal dina polybag, 80pcs / karton
    Kure ngageser Door Roller katrol Pikeun Geser Door
    Item No .: F611S
    Bahan: baja + Plastik
    warna: seng
    ngetik Pacilingan ngageser roller
    Ngaran Produk Kure ngageser Door Roller katrol Pikeun Geser Door
    komponen luhur ngageser roller + handap ngageser roller + aksésori
    aplikasi Panto / ketebalan kaca
    Umum rentang pamakéan: pamakéan di dapur / kabinét / papakéan

     

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key