Kure Leuleus Tutup Dapur ngageser Door Damper

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers, closet sliding roller Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: KURE Model Number: M969 Item Name: Kure Soft Close Kitchen Sliding Door Damper Material: Steel and plastic Application: Wardrobe/door Place of origin: Guangzhou Brand: Kure Model: M969 MOQ: 25 set packing: 25/carton Load: 60KG Packaging & Delivery Packaging Details: each in a polybag, 25set/carton Temax Soft Close Kitchen Sliding Door Damper Type: Adjust...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers, pacilingan ngageser roller
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: KURE
    • Jumlah modél: M969
    • Item Nami: Kure Leuleus Tutup Dapur ngageser Door Damper
    • Bahan: Steel sareng plastik
    • Aplikasi: papakéan / panto
    • Tempat asal: Guangzhou
    • Brand: Kure
    • Model: M969
    • MOQ: 25 set
    • packing: 25 / karton
    • Beban: 60KG

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: unggal dina polybag, 25set / karton
    Temax Leuleus Tutup Dapur ngageser Door Damper
    Jenis: Adjustable lemes nutup kicthen kabinét ngageser panto damper hidrolik
    Item No .: M969
    Bahan: baja + Plastik
    warna: seng
    ngetik Pacilingan ngageser roller
    Ngaran Produk Kabinet Leuleus nutup ngageser Door Roller Hardware jeung mékanisme nutup Leuleus
    komponen luhur ngageser roller + handap ngageser roller + aksésori
    aplikasi Panto / ketebalan kaca
    Umum rentang pamakéan: pamakéan di dapur / kabinét / papakéan

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal