Salah Sisi Leuleus nutup Aluminium Kabinet ngageser gantungan Door Rollers

Pondok Description:

Quick Details Type: Door & Window Rollers, closet sliding roller Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Temax Model Number: M960B Item Name: One Side Soft Closing Aluminium Cabinet Sliding Hanger Door Rollers Material: Zinc alloy and plastic Finish: Zinc Application: Glass hangering door Place of origin: Guangzhou Brand: Kure Model: M960B Load bearing: 40KG packing: 20 pcs/carton Packaging & Delivery Packaging Details: each in a polybag, 200pcs/carton: One Side ...


  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Set
  • Min.Order kuantitas: 100 Set/Sets
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Set/Sets per Month
  • Port: Guangzhou, shanghai and any port in China
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Rincian gancang

    • Jenis: Door & Jandela Rollers, pacilingan ngageser roller
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: Temax
    • Jumlah modél: M960B
    • Item Nami: Salah Sisi Leuleus nutup Aluminium Kabinet ngageser gantungan Door Rollers
    • Bahan: alloy Séng sareng plastik
    • Finish: Séng
    • Aplikasi: Kaca panto hangering
    • Tempat asal: Guangzhou
    • Brand: Kure
    • Model: M960B
    • Beban bearing: 40KG
    • packing: 20 PCS / karton

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: unggal dina polybag, 200pcs / karton:
    Salah Sisi Leuleus nutup Aluminium Kabinet ngageser gantungan Door Rollers
    Jenis: ngageser mékanisme panto / ngageser panto roller / ngageser konci panto / otomatis panto ngageser
    Item No .: M960B
    Bahan: Séng alloy + Plastik
    warna: seng
    ngetik Pacilingan ngageser roller
    Ngaran Produk Salah Sisi Leuleus nutup Aluminium Kabinet ngageser gantungan Door Rollers
    komponen luhur roller ngageser + handap ngageser roller
    aplikasi Panto / ketebalan kaca
    Umum rentang pamakéan: pamakéan di dapur / kabinét / papakéan

     

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Produk patali